Grote verkiezingsshow in Kasteel Waalborre

Het lijkt bijna de komst van Sinterklaas: op zondag 14 oktober mag u (eindelijk) naar de stembus om een nieuw gemeentebestuur te kiezen. Wil u van die feestdag van de democratie ook een echte feest-dag maken dan kan u terecht in Kasteel Waalborre.

Vanaf 12.30 uur kan je genieten van een royaal verkiezingsmenu, van een aperitiefje over vier maaltijdgangen tot koffie toe en aangepaste wijnen. Johan en zijn team vragen wel dat u op voorhand zou reserveren.
Vanaf 15 uur is er de ‘grote verkiezingsshow’ met alle uitslagen op groot scherm en gratis hapjes. Ook de toegang is gratis. Wil je van de verkiezingsdag nog een gezellige én spannende dag maken dan is Kasteel Waalborre de uitgelezen plek om dat te doen.

Kasteel Waalborre, Parklaan 20 – 02/452 84 16 – info@waalborre.be

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk