Volledige lijst voor Groen Asse

Op 14 oktober zal Groen voor het eerst met een volledige kieslijst naar de stembus trekken. De partij komt al voor de zevende keer op met een zeer diverse lijst van kandidaten die gaan voor een “menselijker, eerlijker en gezonder” Asse. “We zijn meer dan ooit klaar om in Asse mee te besturen,” zegt lijsttrekker Edward Van Keer. Groen profileert zich met een mobiliteit waarin de wandelaars en de fietsers een belangrijke rol krijgen en waarin woonkernen autoluw worden gemaakt. Daarnaast wil Groen zorgen voor meer groen en de CO2 uistoot tegen 2030 drastisch verlagen. Naast negen jongeren (- 35) telt de lijst ook negen senioren (+ 55).

De lijst met kandidaten ziet er as volgt uit: 1. Edward Van Keer, huidig gemeenteraadslid, 2. Laurence Claerhout, 3. Finke Jacobs, voorzitter jeugdraad, 4. Caroline Robberechts, 5. Joost Van Haelst, 6. Kim Torfs, 7. Jan De Leeuw, 8. Adelina Shala, 9. Wendy Nicol, 10. Silva Reka, 11. Bart Saerens, 12. Katelijne Van Waes,13. Bérénice Amerijckx, 14. Elfie Van Ransbeeck, 15. Arjan Keijser, 16.Tom Roelandt, 17. Anna De Wolf, 18. Dieter Jacobs, 19. Rita De Smedt, 20. Ian Heydens, 21. Jo Verwimp, 22 Hervé De Keersmaecker, 23. Annemie Boelens, 24. Françoise Stas, 25. Albert De Ridder, 26. Paul Simon, 27. Julie Piessevaux, 28. Daniël De Smedt, 29. Joke Lievens, 30. Raymond Masschelein, 31. Cecile Verwimp – Sillis, ex-leerkracht, gewezen Vlaams parlementslid.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk