Zomerkampen in Asse

Tijdens de zomervakantie organiseert de dienst Jeugd twee zomerkampen:  het ‘Avonturenkamp’ (van 23 t.e.m. 27 juli) en ‘Ready to go’ (van 13 t.e.m. 17 augustus). Voor beide kampen zijn nog enkele plekjes beschikbaar. Tijdens deze zomerkampen is de speelpleinwerking in Walfergem gesloten. Kinderen kunnen wel terecht op het speelplein in Zellik.

Avonturenkamp

In de week van 23 tot en met 27 juli kan je deelnemen aan een avonturenkamp. Kinderen kunnen klimmen, kruipen en klauteren doorheen de sporthal en sportloods van Asse. Deze zalen worden omgetoverd tot een echt klim- en klauterparadijs, in combinatie met knutsel- en crea-activiteiten. Elke dag zien de hal en loods er helemaal anders uit.

Ready to go

In de week van 13 tot en met 17 augustus staat er elke dag iets anders op het programma. Dagelijks vertrekken een kleuterbus en een lagere schoolbus naar een leuke bestemming. Een bezoekje aan Planckendael, aan een provinciaal domein en een avonturendag staan onder andere op het programma.

De dienst Jeugd organiseert deze zomerkampen in samenwerking met de speelpleinwerking. Hiervoor worden heel wat monitoren ingezet. Tijdens deze zomerkampen is de speelpleinwerking in Walfergem dan ook gesloten. Kinderen kunnen wel terecht op het speelplein in Zellik.

Daarnaast is de speelpleinwerking zowel in Walfergem als in Zellik gesloten tijdens de week van 16 tot 20 juli en de week van 27 tot 31 augustus.

Meer info over de speelpleinwerking en inschrijven voor de twee zomerkampen via www.asse.be

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk