Leve de Boer in Asse

Onder het motto ‘Leve de Boer’ wordt in Asse op zondag 3 juni opnieuw een boerenmarkt georganiseerd. Van 11 tot 17 uur kan je op de Markt genieten van overheerlijk aanbod aan verse Assese producten: aardbeien, peren, ijsjes, allerlei vruchtensappen, bloemen, cider en nog veel meer.

Daarnaast is er ook muziek en gratis randanimatie: kinderen kunnen een ponyrit maken, een koe melken, zich laten schminken in hun favoriete dier, … Vanaf 14 uur kunnen kinderen van 8 tot 12 jaar ook deelnemen aan een leuke knutselworkshop (diertjes maken in wol, papier of foamstickers).

Je komt zeker eens langs om te genieten van al die (h)eerlijke produkten. Maar: denk aan het milieu en breng een herbruikbare zak of tas mee. Zo vermijd je het gebruik van plastiek.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk