Leve de Boer in Asse

Onder het motto ‘Leve de Boer’ wordt in Asse op zondag 3 juni opnieuw een boerenmarkt georganiseerd. Van 11 tot 17 uur kan je op de Markt genieten van overheerlijk aanbod aan verse Assese producten: aardbeien, peren, ijsjes, allerlei vruchtensappen, bloemen, cider en nog veel meer.

Daarnaast is er ook muziek en gratis randanimatie: kinderen kunnen een ponyrit maken, een koe melken, zich laten schminken in hun favoriete dier, … Vanaf 14 uur kunnen kinderen van 8 tot 12 jaar ook deelnemen aan een leuke knutselworkshop (diertjes maken in wol, papier of foamstickers).

Je komt zeker eens langs om te genieten van al die (h)eerlijke produkten. Maar: denk aan het milieu en breng een herbruikbare zak of tas mee. Zo vermijd je het gebruik van plastiek.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...