Laat je auto graveren

Na je fiets kan je nu ook je wagen laten graveren. Dat kan helpen als diefstalpreventie of voor het herkennen van een voertuig als de nummerplaat is verdwenen. Op 15 mei kan je een specifieke code laten graveren in alle ramen van je voertuig. Die code is gebaseerd op het chassisnummer en dus uniek voor elk voertuig. Bovendien is de code onuitwisbaar.

Op de wekelijkse marktdag (dinsdag 15 mei tussen 9 en 13 uur) kan je je voertuigen in de ondergrondse parking aan Huinegem terecht om je wagen te laten graveren. Deze actie is het resultaat van een samenwerking tussen de preventiedienst van AMOW, het gemeentebestuur en een privé firma.

De parking aan Huinegem is goedkoop (0,5 euro per halve dag) en veilig (dag en nacht verlicht, met camerabewaking).

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk