Overweg Sleeuwagen dicht tot 10 mei

Van woensdag 25 april (vanaf 6 uur) tot en met donderdag 10 mei (tot 6 uur) is de overweg op Sleeuwagen dicht voor alle verkeer, inclusief voetgangers en fietsers. Er worden renovatie- en herstellingswerken uitgevoerd.

Er is een omleiding in beide richtingen via Merchtem (Assesteenweg – Steenweg op Asse – Brusselsesteenweg – Mieregemstraat). Om te vermijden dat de Ichelgemstraat als sluipweg wordt gebruikt, is er in samenspraak met de gemeente Merchtem beslist om de straat af te sluiten met jerseyblokken op het grondgebied van Merchtem, ter hoogte van Mieregemstraat 187.

De Ichelgemstraat kan ontsloten worden richting Mollem, de 2 woningen in de Mieregemstraat richting Merchtem. Voor voetgangers en fietsers is er een doorgang tussen de jerseyblokken voorzien.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk