Wat brengt 2018 ?

Uiteraard wensen wij u het allerbeste toe voor 2018. Noem het maar een cliché maar een goede gezondheid blijft vereiste nummer één om echt van het leven te kunnen genieten. In tweede rang wensen wij u heel veel vreugde en geluk in alles wat u onderneemt: huwen, een kindje ontvangen, een (nieuwe) job of uitdaging, … Politiek wordt het een belangrijk jaar met gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober (dat is al over 10 maanden). Een aantal mensen, bekende en minder bekende Assenaren en Merchtemnaren, hebben een jaar achter de rug met belangrijke veranderingen. We vroegen hen naar hun verwachtingen voor 2018. Elke dag van de week brengen wij u een bekende Assenaar of Merchtemnaar die ons even laat kijken in wat hij of zij van 2018 verwacht.

We beginnen met een vrouw die het in 2018 ‘Anders’ wil doen: schepen Rita De Vos uit Asse

A Rita De VosRita De Vos

Wat wenst u dat 2018 voor u (of uw vereniging) in petto heeft?

Enkele maanden geleden werd ik aangesproken om een burgerinitiatief te steunen bij de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2018. Dit project is intussen uitgegroeid tot de politieke beweging “ANDERS”, die gedragen wordt door een groep gemotiveerde en gedreven inwoners van onze gemeente. ANDERS is een beweging waar de burger centraal staat en waar de betrokkenheid van de burger prioriteit is. Het is mijn wens dat vanaf oktober 2018, voor de inwoners van Asse, alles “ANDERS” wordt. Voor mezelf hoop ik op de steun en het enthousiasme van de Assenaren, om dit mooie project te kunnen realiseren.

Hoe zal uw leven er in 2018 uitzien?

Als lijsttrekker van ANDERS, zal 2018 voor mij een heel actief, intensief en bewogen jaar met heel wat uitdagingen worden. Uitdagingen die ik samen met de  kandidaten van ANDERS en mijn echtgenoot wil realiseren.

Wat wenst u Asse toe in 2018?

Ik wens dat 2018 een politieke ommekeer zal brengen, zodat we vanaf 2019 kunnen werken aan een positieve toekomst voor Asse. Een toekomst met behoud van open ruimtes, een betere mobiliteit en een beleid enkel gericht om van Asse opnieuw een gemeente te maken waar het aangenaam is om te leven, werken en wonen!

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk