Kerstmarkt en Geena Lisa

Ook Asse liet de kerstsfeer niet aan zich voorbijgaan. Met een kerstmarkt op het Gemeenteplein en een optreden van Geena Lisa op de Markt, deed de Hopduvelgemeente zijn duit in het kerstzakje én in dat van de Warmste Week.

Zaterdag hadden de jeugdraad en de jeugdverenigingen van Asse en zijn deelgemeenten hun standjes op het Gemeenteplein bemand en bevrouwd. Hapjes en drankjes waren voorhanden in alle variaties. Er waren optredens en muziek van diverse pluimage. De opbrengst gaat naar het bouwfonds voor jeugdverenigingen.

Zondag verhuisde de focus van het Gemeenteplein naar de Markt. Na een stemmig Warme Weeklied van het Warmste Koor van Asse, was het de beurt aan Geena Lisa voor een sfeervol kerstconcert. De opkomst was niet overdonderend maar de afwezigen hadden weer eens het spreekwoordelijke ongelijk.

Op vraag van een kleine jongen die zei van rockmuziek te dromen speelden Geena Lisa en haar twee muzikanten zelfs een kerstversie van een rockklassieker van Evis Presley: That’s alright Santa. Klasse!

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk