Asse is helemaal klaar voor Kerstmis

Tijdens het weekend van 16 en 17 december baadt Asse helemaal in de kerstsfeer. In het centrum vinden er tal van activiteiten plaats. Zo is er op zaterdag 16 december van 14 tot 18 uur het Huis van de Kerstman (Steenweg 19). Er is een geschenkje en een versnapering voor ieder kind. Winkel bij de deelnemende handelaars en krijg bonnetjes om aan het rad te draaien en geweldige prijzen te winnen. Wie een foto met de kerstman post op Facebook of Instagram, maakt bovendien kans op een waardebon van 100 euro, te besteden in de deelnemende handelszaken. Nog op zaterdag bieden de horecazaken op de Markt een extra versnapering aan.

Ook op zaterdag is er op het Gemeenteplein van 17 tot 0.30 uur de Kerstmarkt van de Jeugdraad. Er is een heel muzikaal programma met Popduvels, Het Warmste Koor, Ambraz Babi, Taxus Brown en La Fête en Slip.

Geena Lisa

Op zondag 17 december is er de verwenwandeltocht t.v.v. Hope Flanders met vertrek tussen 8 en 11 uur op de binnenkoer van Huis Stas op de Markt. (zie apart artikel op deze site).

Ook op zondag is er het Huis van de Kerstman en Lekkers op de Markt, opnieuw van 14 tot 18 uur. Om 15 uur is er op de markt een stemmig kerstconcert met Geena Lisa. De toegang is gratis.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk