Een aambeeld, een piano en Sint-Elooi

Het zou het antwoord kunnen zijn op een ‘Slimste Mens’ vraag: Wat weet je over ’t Smiske? Vorig weekend werd een vernieuwd Smiske opnieuw in gebruik genomen. Eerst met een gezellige avond voor alle medewerkers, daarna met spetterende muziek.

Nieuw sanitair, nieuwe verwarming, een vernieuwde keuken, een vers likje verf op de muren … het vernieuwde ’t Smiske ziet er goed uit. Dat is de verdienste van de vele medewerkers die de handen uit de mouwen staken. Het einde van de werken werd bekroond met het terugplaatsen van het … aambeeld, de piano en het beeldje van Sint-Eloois.

Met de nakende afbraak van de gebouwen die tegen ’t Smiske aanleunen wordt binnenkort ook een nieuwe toegang voorzien via de Hopmarkt. Er komen ook nog nieuwe ramen en deuren.

Maar het belangrijkste blijft de muziek natuurlijk. In november kan je gaan luisteren naar de Bretonse gitarist Soig Siberil (3 november) en De Laatste Match van Ivan Lendl (4 november). Op 18 november is er familie-spelletjes dag en op zondag 26 november is er een Kinderzangfeest. Meer info op http://www.tsmiske.be/


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...