Opnieuw Oktoberfest van d’Harmonie

Voor het derde jaar op rij brengt d’Harmonie de ambiance van de Oktoberfeesten naar Asse. Op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 oktober organiseert d’Harmonie haar derde Oktoberfeest. In zaal Toverfluit zorgt de harmonie met live muziek en Duitse specialiteiten opnieuw voor de sfeer van de ‘echte’ Beierse Oktoberfeesten.

Tijdens optredens van d’Airekes van d’Harmonie kan je naar hartelust genieten van een aantal lekkernijen die je kan doorspoelen met de nodige hoeveelheid bier, wijn of schnaps. Vooraf inschrijven is aangeraden en kost 25 euro voor volwassenen en 15 euro voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Voor kinderen onder 6 jaar is de toegang gratis.

In de aangeboden formule zijn een aperitief, uitgebreid buffet en dessert inbegrepen. Het voorgerechtenbuffet start vrijdag om 20 uur, zaterdag om 19 uur en zondag om 12 uur. De deuren openen telkens een uur vroeger. Wie bovendien in Lederhose of Dirndl opdaagt, wordt beloond met een glaasje schnaps!

Tickets zijn verkrijgbaar in advocatenkantoor Vastersavendts (02 452 81 68, Steenweg 3 – Asse) en bij de muzikanten van d’Harmonie. Inschrijven kan ook per mail naar sint_cecilia@hotmail.com met vermelding van je voorkeursdag.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk
Activiteiten van uw vereniging gratis in onze agenda? Klik hier!