Trippelfuif

De hop hangt te rijpen in de ranken en … daar is de Hopduvel al. Op de tweejaarlijkse Hopduvelfeesten moet je nog een jaartje wachten. Dat houdt het Hopduvelcomité echter niet tegen om ook dit jaar naar buiten te komen met een feestje.

Op zaterdag 9 september kan je op de Asphaltcosite terecht voor een driedubbel festijn want de organisatie grijpt terug naar een beproefde formule: de Trippelfuif. ‘Trippel’ verwijst in dit geval niet naar het rijke alcoholgehalte van sommige bieren, maar naar de drie – ‘trippel’ – locaties waar gefeest kan worden, namelijk in ’t Jass, in een grote fuiftent op de Asphaltcosite en in jeugdhuis ’t Bronneken. Op deze drie locaties worden verschillende muziekstijlen gespeeld voor jong, oud en goud.

Nieuw

Voor wie graag wat vroeger begint, is er vanaf 19 uur een lekkere barbecue op de Asphaltcosite. Schuif samen vrienden en familie de voeten onder tafel en geniet van een ruim assortiment aan vlees en groentenbuffet ‘à volonté’, inclusief warme en koude sausjes. Inschrijven is verplicht via info@hopduvel.be.

Toegangsprijzen

Vvk: € 6 – Kassa: € 9, BBQ inclusief aperitief en toegang Trippelfuif: € 25 (inschrijven kan t.e.m. maandag 4 september via info@hopduvel.be). Kaarten te koop bij CC Asse en in het gemeentehuis.

Meer info en programma op www.hopduvel.be of facebook.com/hopduvelfeesten

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk
Activiteiten van uw vereniging gratis in onze agenda? Klik hier!