Geleid bezoek aan ‘Van Stof tot Asse’

Vorig weekend ging in Asse het kunstenparcours ‘Van Stof tot Asse’ van start. Deze driejaarlijkse kunstenmanifestatie loopt nog tot en met 24 september.

DSC_1527Kunstenaars René Heyvaert, Raoul de Keyser, Bernd Lohaus, Mario De Brabandere, Ane Vester, Francis Denys, Jo De Smedt, Yannick Ganseman, Niek Hendrix en Sindy stellen op verschillende locaties in Asse-centrum hun werk tentoon.

Je kan hun werk bezichtigen op zaterdag en zondag, telkens van 14.30 -18.30 uur. De toegang is gratis. Plannetjes met de precieze locaties zijn verkrijgbaar in galerie De Ziener (Stationsstraat 55) en in het cultuurcentrum (Huinegem 4).

Krijg je graag een woordje uitleg bij het tentoongestelde werk? Neem dan zeker deel aan ons geleid bezoek ‘Cultuur op Stap’. We gaan samen op pad op zondag 3 september. De rondleiding start om 15.00 uur aan galerie De Ziener en is helemaal gratis. We vragen enkel om op voorhand in te schrijven. Dit doe je via cultuurdienst@asse.be of via T 02 456 01 66.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk