Dagny Ros Asmundsdottir in As44

Op woensdag 17 mei verwelkomt As44 de Belgisch-Ijslandse tv-kok Dagny Ros Asmundsdottir. In de showroom van As44 geeft zij door middel van twee workshops een kijkje in haar nieuwste en tweede kookboek ‘Easy Nordic’.

Dagny Ros staat voor simpele maar gezonde gerechten die in een handomdraai op tafel staan. Televisiekijkend Vlaanderen kent haar vooral van de zenders VTM en Njam. Dagny baseert zich vooral op de Scandinavische keuken en de lekkere eetcultuur van haar geboorteland IJsland en mixt deze met ingrediënten van over de hele wereld. Het resultaat zijn creatieve gerechten die simpel, gezond en lekker zijn!

Dat zij haar kooktalent in de showroom van As44 komt tonen,  komt door haar link met het Finse designservies Ittala. Een merk dat As44 ook vertegenwoordigt. Bent u benieuwd om Dagny eens in het echt aan het werk te zien of ze te interviewen? Of lijkt het u ook wel wat om eens in de 1000m2  showroom van As44 rond te wandelen in gezelschap van An Vermeiren en een blik achter de schermen te krijgen? Meer info op www.as44.be

Foto: Dagny Ros met haar dochter Sóley Liv

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk