Consultaties Gynaecologie in nieuw lokaal

De consultatie Gynaecologie-Verloskunde van het OLV Ziekenhuis Campus Asse verhuisde gisteren naar een tijdelijke nieuwe locatie in de tuin van de dekenij in Asse.

Op de eerste consultatiedag in deze locatie verwelkomden de OLV-gynaecologen hun patiënten met een bloem als attentie.

In het Master Plan 2020 van het OLV Ziekenhuis is er voor de dienst Gynaecologie in Asse een locatie voorzien binnen de nieuw in te richten ‘zorgstraat’. Die zal de huidige ingang van het ziekenhuis aan de Bloklaan verbinden met de Markt.

Na de twee volledig gerenoveerde operatiezalen, die eind augustus in gebruik werden genomen, worden in het OLV Ziekenhuis in Asse dit jaar ook nog de resterende twee operatieruimten aangepakt.

Later deze maand wordt Huis De Ryck aan de Markt in gebruik genomen. Daar komt de nieuwe locatie voor de dienst Kinder- en Jeugdpsychiatrie, tot deze dienst een plaatsje krijgt in een nog te renoveren bijgebouw van Huis Stas.

Eind dit jaar starten ook de werken voor de nieuwe Palliatieve Zorgeenheid. Dit jaar starten nog de werken voor de nieuwe cafetaria om in een latere fase de zorgstraat te kunnen realiseren.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk