Asse-Lennik haalt nieuw jong talent en sluit mediadeal

Asse-Lennik zit niet stil en bouwt verder aan de ploeg voor het komende seizoen. Het wist zich te versterken met een nieuw en jong Belgisch talent: Martijn Colson (2m02) komt over van Topvolley Callant Antwerpen. Martijn Colson maakt ook deel uit van de Red Dragons (nationale ploeg).

Verder meldt de club dat het een mediadeal heeft gesloten met Telenet. De deal geldt voor vier seizoenen waarbij er minimaal 25 wedstrijden van de komende competitie live op Telenet worden uitgezonden. Deze beelden worden daarna ook vrijgegeven aan Sporza, VTM, Ring TV enz…. Dit betekent voor Volley Asse-Lennik zo’n 5 thuis- en +- 5 uitwedstrijden live op TV. Daarnaast zal Sporza ook de drie Champions League thuiswedstrijden van Volley Asse-Lennik live op antenne brengen.

Ook met Radio 2 sloot Asse-Lennik een samenwerking waarbij vooral het familiale karakter van onze club telkens in de picture zal worden gezet. Ook wordt de samenwerking met Goeiedag versterkt.