De Mooiste Nacht strikt Sandra Kim voor zevende editie en schenkt mooie cheque aan de Ark van Pollare

Het is nog even tot De Mooiste Nacht in de Montil in Affligem maar organisator vzw De Blauwe Pluim maakte nu toch al de affiche bekend. Tegelijk werd met de opbrengst van vorig jaar een mooie cheque geschonken aan de Ark van Pollare.

Vorig jaar waren Willy Sommers en Christoff nog de topnamen op de affiche van De Mooiste Nacht in het congrescentrum De Montil in Affligem. Organisator vzw De Blauwe Pluim wil hiermee niet enkel een leuke avond bezorgen aan de gasten maar ook telkens een Affligemse persoon of vereniging belonen met de Pluim van Affligem.

Daarnaast krijgt een goed doel ook telkens de kans om tijdens De Mooiste Nacht tombola te verkopen. Vorig jaar werd er gekozen voor de Ark van Pollare uit Lennik. “Vorig jaar was dat een groot succes waardoor we nu 3.000 euro mogen schenken aan de Ark van Pollare”, is Tim Herzeel, voorzitter van vzw De Blauwe Pluim enthousiast. De Ark van Pollare is in de eerste plaats een opvang voor inbeslaggenomen weidedieren. Maar daarnaast is het ook een zorgboerderij voor iedereen die wil komen helpen met de verzorging van de dieren.

Ondertussen is vzw De Blauwe Pluim al druk bezig met de zevende editie van De Mooiste Nacht die dit jaar op zaterdag 7 oktober zal plaatsvinden in De Montil. “We kiezen dit jaar voor een vip-editie in de kleinere zaal van De Montil”, zegt eventmanager Walter Callebaut. “Dit jaar zullen er geen gewone tickets te koop zijn maar wel 550 vip of bubbel-tickets waarbij de gasten een driegangendiner of champagne en tapas aangeboden krijgen.”

De Affligemse Louise, winnares van The Voice, mag de avond openen waarna het de beurt is aan de hoofdact Sandra Kim. Nadien volgen nog optredens van The Soulbrothers en een dj-set van Kaaprisun. Tussendoor wordt ook de Pluim van Affligem nog uitgereikt.

Topartikels editie Ninove-Dender