OPEN 2040 stelt zich voor

In de gemeente Affligem gaat de lokale Open VLD op in een ruimere burgerbeweging en trekt onder de naam OPEN 2040 naar de gemeenteraadsverkiezingen. Dat was de belangrijkste mededeling van lijsttrekker Tim Herzeel op de nieuwjaarsreceptie  van Open VLD Affligem.

De OPEN 2040 lijst was het resultaat van een grote enquĂȘte, waarbij de burgers bevraagd werden wat hen nauw aan het hart lag en welke zaken ze graag zouden willen veranderd zien.

Lijsttrekker Tim Herzeel verklaarde: “De inwoners van de verschillende deelgemeenten van Affligem willen politici die goede oplossingen zoeken voor concrete problemen en die ook op lange termijn durven denken. De kiezers liggen niet meer wakker van de klassieke partijen. De mensen willen dynamiek en goed bestuur in hun gemeente”.

Herzeel verklaarde dat het programma van OPEN 2040 bol staat van de praktische voorstellen. Zo wil de nieuwe beweging meer publieke parkeergelegenheid, uniform straatmeubilair, een meer dynamische communicatie met de burgers en vijf jaar vrijstelling van onroerende voorheffing voor startende ondernemingen.

Topartikels editie Ninove-Dender