BOB-controles in zone TARL: 2 rijbewijzen ingetrokken

De winter BOB controles werden ook in de politiezone TARL gehouden. Dat resulteerde in 6 inhoudingen van het rijbewijs voor 3 of 6 uur en in twee intrekkingen van het rijbewijs voor 15 dagen.

In het totaal werden 376 voertuigen gecontroleerd op het grondgebied van de vier gemeenten Ternat, Affligem, Roosdaaal en Liedekerke. De controles gebeurden op vrijdag 12 en zondag 14 januari in het kader van het ‘weekend zonder alcohol’. Bij de actie sloegen ook twee bestuurders op de vlucht. Ze werden echter onderschept. Er werden ook bestuurders geverbaliseerd omdat ze niet voldeden aan de voorwaarden van het voorlopig rijbewijs.

Eén bestuurder werd betrapt met drugs en een andere zat aan het stuur ondanks een verval tot sturen. In Roosdaal werden 24 voertuigen gecontroleerd en bleek niemand teveel alcohol te hebben gedronken.

Topartikels bij Goeiedag.be