Affligem Run slaat jaartje over

Er komt dit jaar geen Affligem Run, dat is het jaarlijkse evenement van militaire oldtimers op tweede pinksterdag.

“Het ontbreekt ons voornamelijk aan de nodige tijd om de editie van dit jaar even goed voor te bereiden als de voorgaande jaren”, klinkt het in een mededeling van Geronimo, de organiserende vereniging. “Daarom hebben we er de voorkeur aan gegeven om dit jaar over te slaan en op volgend jaar te mikken voor een nieuwe editie volgens het gekende recept.”

De Affligem Run bestaat sinds 2003 en zou dit jaar zijn vijftiende editie vieren. Het evenement omvat een colonne met ruim honderd historische militaire voertuigen, nagebootste militaire gevechten, luchtdopen per helikopter en de laatste jaren ook regelmatig een luchtshow met oude legervliegtuigen.

Topartikels editie Ninove-Dender