Pajottenland ziet Obama (over)vliegen

De doortocht van de Amerikaanse president Obama in ons land laat ook het Pajottenland niet onberoerd.

Uit Dilbeek, Ternat, Affligem, Liedekerke en Denderleeuw ‚Äď de route die de Amerikaanse helikopters volgden tijdens de vlucht van Brussel naar Waregem en terug ‚Äď regende het tweets en ‚Äď al dan niet scherpe ‚Äď foto‚Äôs op Facebook over de overvliegende luchtvloot met de president.

Prijs voor de beste foto (boven) gaat ongetwijfeld naar de Ternatse fotograaf Kurt Van Strijthem die de helikopter met – vermoedelijk – president Obama boven zijn fotostudio in de Statiestraat zag passeren.

Ook boven Asse werden heen en terug helikopterformaties waargenomen, maar dat waren flankerende vluchten.

helikoptercolonne 1

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...