Hound Dog Jr. topper op Rock Teralfene

Rock Teralfene maakt zich op zijn derde editie op het kerkplein van Teralfene op vrijdag 27 september. Het wordt opnieuw een gezellig én gratis festival onder de kerktoren, eten en drinken, ‘palaveren’ met de vrienden en optredens van lokale rockbands.

Het programma

  • D-Tune, vier jonge gasten uit Liedekerke met een gemiddelde leeftijd van 16 jaar, bijt de spits af om 19 uur.
  • Radio Belgique brengt hartverwarmende liedjes over liefde en andere zaken van staatsbelang. Teralfenaar Niels Van Paemel is een van de bandleden.
  • De smaakmaker van de avond wordt zonder twijfel Hound Dog Jr., de vettigste liedjes van Elvis Presley door een select Belgische popgezelschap: Frank Vander Linden (De Mens), Dirk Jans (drummer De Mens), Jan van Eyken (gitarist De Kreuners) en Paul De Weerdt.
  • Foolproof uit Denderleeuw is een vijfkoppige groep waarvan de leden hun sporen al verdienden in verschillende lokale bands. Hun repertoire bestaat uit rock-covers: classic rock uit de jaren ’60 en ’70, popclassics met een hoek af uit de eighties en het recentere, stevige werk.

 Rock Teralfene is ook dit jaar integraal een vrijwilligersonderneming met Inge Dhont, Lesley Vanhoorebeek, Kevin Peelman en Erik Touchant als spilfiguren.

Praktisch

Rock Teralfene, op vrijdag 27 september op het verkeersvrije kerkplein. Aanvang om 18 uur, start van de optredens om 19 uur, einde om 1 uur.

Foto: Jacky Delcour

2013-09-23 rock Teralfene