Prinsenkiezing Aalst uitverkocht in 60 seconden

Wie geen kaart heeft om de verkiezing prins carnaval in Aalst mee te maken zal een zoektocht moeten opstarten. Vanmorgen startte de ticketverkoop online en op amper 1 minuut waren alle tickets verkocht.

De tickets moesten dus via de pc worden gekocht maar heel wat liefhebbers kregen de mededeling om 1 minuut na 9 dat alles uitverkocht was. Over het aantal verkochte kaarten is nog geen duidelijkheid.

Ook niet of het echt de mensen zijn die willen gaan of er achter de snelle uitverkoop een systeem zit waarbij kandidaten zoveel mogelijk kaarten proberen op te kopen.

Alle reservaties werden door de stad in chronologische volgorde verwerkt. Om misbruiken te voorkomen, werd bij het invullen van de aanvraag per ticket ook het rijksregisternummer gevraagd. Een aanvraag van 4 tickets vereist dus vier verschillende rijksregisternummers.

Zodra de reservatie door het systeem aanvaard was, ontving je automatisch een mail met de bevestiging van de reservatie. Betalen en afhalen van tickets kan vervolgens enkel vanaf maandag 7 december tot en met zaterdag 19 december aan de balie van CC De Werf.