Pop-up restaurant Origo Aalst al volgeboekt

Als je in Aalst kennis wil maken met de paleo eetcultuur kan je alleen maar hopen dat Fee en Jonas de eerste maand overleven. Zo is het restaurant dat 6 op 7 open is al volledig volgeboekt.

Vrijdag werd met een leuke receptie meteen de toon gezet om Aalst massaal te overtuigen. De beelden zijn te zien in de uitzending van dinsdag.

De burgemeester en het schepencollege kregen het voorrecht het verhaal achter deze reeks te bekijken, burgemeester D’Haese knipte geen lint maar sneed wel met een keukenmes het lintje door. Hij mocht ook als eerste proeven.

Origo GO GO is strijdkreet

pop-up restaurant aalst origoDe ploeg van het Aalsterse pop-up restaurant wil gaan voor de overwinning. De eerste positieve commentaren van de jury zijn al binnen, maar het wordt een lange strijd.

Burgemeester D’Haese waarschuwde de kandidaten: ‘De lat ligt hier nu al zo hoog, het wordt zoals Tia Hellebaut, iedere dag vechten om daar weer over te geraken.’

Samen met de ploeg werd overigens de strijdkreet ingeoefend. Origo GO GO!

Winnaars op Facebook

pop-up restaurant aalst facebook

Jonas en Fee scheren ook hoge toppen op Facebook. Hun pagina ‘Mijn Pop-uprestaurant: Jonas & Fee’ telt al meer dan 12.000 ‘vind-ik-leuks’. En dat aantal blijft oplopen.

Ter vergelijking, de ‘vind-ik-leuks’ van de andere koppels schommelen rond 4 Ă  5000. 

Daarmee is het koppel uit Eeklo meteen het populairst op de sociale netwerksite.