Goeiedag nieuwe sponsor van VC Eendracht Aalst (+ video)

Goeiedag heeft de sportclubs altijd een warm hart toegedragen. In ons magazine en online besteden we niet alleen veel aandacht aan het sportgebeuren uit de Goeiedag-regio maar ook op het terrein zijn we sinds jaren nadrukkelijk aanwezig.

Ook het komend seizoen zal je Goeiedag op verschillende sportterreinen nadrukkelijk opmerken.

  • In het volleybal blijft Goeiedag trouwe mediasponsor van VC Asse-Lennik. De club behaalde het afgelopen seizoen een aantal opmerkelijke resultaten. Zo speelde de club de 1/4 finale van de Europese Challenge cup en de play-offs. Met enkele gerichte transfers wil de club dit jaar deze successen graag bevestigen.
  • Verder blijft ons magazine ook shirtsponsor van kersvers voetbalkampioen Merchtem 2000 dat dit seizoen zal aantreden in 1ste provinciale. Met meer dan 350 leden blijft deze club in de regio zeer ambitieus en krijgt de eigen jeugd er alle omkadering en kansen.
  • Ook Eendracht Hekelgem zal opnieuw spelen met Goeiedag als hoofdsponsor. De club gaat resoluut voor de top 5 in 3de provinciale.
  • Voetbalclubs Asse-Zellik 2002 en Leeuwkens Teralfene kunnen verder ook het komend seizoen rekenen op onze mediasponsoring.
  • Nieuw is de sponsoring van traditieclub Eendracht Aalst in 2de nationale. Sinds oktober vorig jaar verschijnt ons magazine ook in alle bussen van Groot Aalst. Met deze sponsoring willen we ons magazine verder op de kaart zetten in de ajuinenstad. (zie film persvoorstelling)

Onze lezers zullen in ons magazine het hele jaar tickets kunnen winnen voor de thuiswedstrijden van de verschillende clubs.

Sportclubs die een uniek project hebben in onze regio mogen altijd een sponsorvoorstel indienen. Wij zullen zeker niet nalaten om het dossier grondig te bestuderen en indien mogelijk het project te steunen.

sponsoring goeiedag eendracht aalst