Rookontwikkeling door defecte elektriciteitscabine

In de Radiatorenstraat in Vilvoorde werd zaterdagavond laat ernstige rookontwikkeling vastgesteld. Het bleek te gaan om een technisch defect in een elektriciteitscabine.

Rond 22.50 uur was in Vilvoorde een luid alarm te horen. Meerdere inwoners namen ongerust contact op met de politie. “Het bleek om het brandalarm van het bedrijf PB Leiner in de Radiatorenstraat te gaan”, zegt woordvoerster Catherine Bodet van de politiezone VIMA (Vilvoorde Machelen). “In een elektriciteitscabine was rook ontstaan gevolge van een technisch defect, wat het brandalarm heeft doen afgaan. De brandweer deed het nodige om de rookontwikkeling te doen stoppen. Er is uiteindelijk geen brand ontstaan en niemand raakte gewond.”

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise