Kinderen onder 12 jaar mogen opnieuw indoor sporten en zwembad heropent

De Vilvoordse crisiscel heeft beslist om een aantal maatregelen bij te sturen. Vanaf 7 december mogen -12-jarigen opnieuw indoor sporten, weliswaar met maximaal 50 personen (inclusief de begeleiders).

Het stadsbestuur raadt wel aan om toch zoveel mogelijk de sport buiten te beoefenen en de activiteiten steeds in dezelfde bubbel te houden. De verenigingen en clubs die toch indoor sportactiviteiten voor -12jarigen willen organiseren wordt gevraagd hun plan van aanpak voor te leggen aan de stad. Er kan ook opnieuw tennis en padel gespeeld worden met maximum 4 personen die altijd 1,5m afstand houden en dit outdoor. Kantines en douches blijven afgesloten.

Het stedelijk zwembad ’t Zeepaardje opent opnieuw de deuren. Inwoners zijn welkom vanaf 4 december 15 uur, de clubs kunnen hernemen vanaf 7 december. Er wordt tenslotte ook nog een burgemeestersbesluit genomen om gedwongen uithuiszettingen op te schorten.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise