Ward Brouwers is nieuwe directeur in nieuwe gebouwen Atheneum

GO! Atheneum Vilvoorde heeft sinds 1 september een nieuwe directeur: Ward Brouwers. Samen met de ongeveer 650 leerlingen zal hij dinsdag zijn intrek nemen in de vernieuwde gebouwen. “Ik kijk enorm uit naar deze nieuwe uitdaging”, klinkt het.

Na vijf jaar TechniGO! Aalst, eerst als coördinator van het centrum leren en werken, vervolgens als directeur algemeen beleid, wordt Ward Brouwers directeur van het Atheneum in Vilvoorde. “Zijn leidinggevende ervaring gecombineerd met vertrouwdheid met onderwijs in een multiculturele stadscontext maken van hem de geknipte persoon om de school te leiden”, zegt communicatieverantwoordelijke Leen Heiremans van scholengroep Scoop.

De nieuwe directeur kan zich meteen uitleven in nieuwe gebouwen. Twee nieuwe sportzalen, waarvan één in een gerenoveerd industrieel gebouw aan de Stationlei, werden al in februari in gebruik genomen.” De volgende stap in de renovatie betrof het gebouw in de Van Helmontstraat met onder meer een STEM-lokaal, een openleercentrum, een studiezaal en extra klaslokalen”, vervolgt Heiremans. “In het gebouw in de Leopoldstraat zijn twee labo’s en technieklokalen vernieuwd. Tot slot zijn tijdens de zomermaanden de speelplaats en personeelsparking onder handen genomen.”

Binnenkort zijn de werken helemaal rond en zal de ingang van de school van de Leopoldstraat naar de Van Helmontstraat verplaatst worden.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise