Rouwregister voor Frederik V. in De Kruitfabriek

In Vilvoorde is zondag het lichaam van de 21-jarige Frederik Vanclooster door duikers gevonden in het kanaal. Hij verdween tijdens de nieuwjaarsnacht na een fuif in De Kruitfabriek.

Daarop ontstond een grote zoekactie. De solidariteit in Vilvoorde was immens maar de zoektocht verliep moeizaam. Uiteindelijk vonden duikers van de brandweer het lichaam dichtbij de oever op nog geen honderd meter van De Kruitfabriek. Volgens het parket Halle-Vilvoorde tonen de voorlopige resultaten van de autopsie aan dat het wel degelijk om verdrinking gaat.

De stad Vilvoorde gaat met de Vlaamse Waterweg bekijken of er eventueel ter hoogte van De Kruitfabriek relingen zouden kunnen geplaatst worden. De voorbije dagen werd al meermaals geopperd dat de combinatie van fuifzaal en water geen ‘goede combinatie’ is, onder meer door Alain Remue van de cel Vermiste Personen.

In De Kruitfabriek wordt een rouwregister geopend voor Frederik Vanclooster.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise