Gewapende overval op Carrefour

 

Donderdagavond rond 18.30 uur heeft een gemaskerde man de Carrefour in de James Ensorlaan in Vilvoorde overvallen. Hij richtte daarbij een wapen op de kassierster en dwingt haar om de kassa te legen. Ook de aanwezige klanten worden verzameld en onder schot gehouden. De overval duurde zowat twee minuten. De dader zou daarna met twee kompanen te voet gevlucht zijn. Hoeveel de buit bedraagt is niet helemaal duidelijk. Onder de klanten bevond zich ook een Brusselse agent die niet in dienst was. Hij kwam niet tussenbeide om de veiligheid van de klanten niet in het gedrang te brengen De politie pakte vrijdag iemand op voor verhoor. Daarna zou de man wel terug vrijgelaten zijn. Het is al de derde keer dat de Carrefour wordt overvallen.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise