Stadsambassadeur Ish ‘nodigt uit’

 

Onder de titel ‘Ish nodigt uit’, voegt de Vilvoordse stadsambassadeur zaterdag de daad bij het woord in De Kruitfabriek. Ish kreeg de ruimte om met steun van de stad een spraakmakend initiatief uit te werken. Geïnspireerd door het ‘Festival van de Gelijkheid’ van Curieus nodigt hij samen met stad Vilvoorde geëngageerde mensen uit die hem inspireren, die de moed hebben om steeds zichzelf te zijn en van wie hij graag hun verhaal wil horen.

Het gaat om Rachida Lamrabet, Joke Van Leeuwen, Othman El Hammouchi, Bruno Vanobbergen, Danny Wildemeersch, Dalilla Hermans, Gerda Dendooven, Joris Hessels, Yasmien Naciri, Annabelle Van Nieuwenhuyse en Joris Hessels. Vanaf 16 uur kan je in de Studio komen luisteren naar een panelgesprek en twee festivalbabbels. Thema’s zijn opgroeien en onderwijs, vrijheid en jezelf kunnen zijn. Gesprekken over hoe verleden, heden en toekomst zijn verweven, maar hoe we die ook zelf in handen kunnen nemen.

Tussen al het babbelen door kan men genieten van een maaltijd, een drankje aan de bar, een boekenstand van Standaard Boekhandel en een inspirerende foto-expo van 1001 Schakels. Afsluiten gebeurt in de Pop-up met de jazzy stem van de Vilvoordse singer-songwriter Anysa.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise