Bib morgen terug open ondanks zinkgat

De stad werd vorige zondag geconfronteerd met een breuk in de waterleiding ter hoogte van de bibliotheek van Vilvoorde. Inmiddels werden de nodige maatregelen getroffen waardoor alle omwonenden opnieuw water hebben. Gezien het waterlek en de zinkput zich net aan de voordeur van de bibliotheek op de Grote Markt bevindt, zal vanaf dinsdag de bibliotheek bereikbaar zijn via de Nolet de Brauwerestraat. Deze ingang is ook geschikt voor rolstoelgebruikers.

Aangezien de boekenbrievenbus, die zich aan de kant Grote Markt bevindt, momenteel niet bereikbaar is, wordt de uitleenperiode van alle uitleners gratis met een maand verlengd.

De gebruikelijke toegang van de bib wordt zo spoedig mogelijk hersteld en geopend.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise