Vilvoordse acteur speelt in drukbekeken Amerikaanse serie

 

De Belgische acteur Fouad Hajji (34), afkomstig uit Vilvoorde krijgt een gastrol in de drukbekeken Amerikaanse serie ‘Madam Secretary’. De reeks met actrice Tea Leoni in de hoofdrol is momenteel aan haar derde seizoen toe. Seizoen 4 wordt vanaf 8 oktober uitgezonden op CBS in de VS. Madam Secretary scoort tussen 7 en 9 miljoen kijkers per aflevering.

Fouad Hajji debuteerde zijn carrière als breakdancer waarmee hij snel een hoog niveau bereikte. Op zijn 20ste werd zijn interesse voor acteren gewekt. Hij schreef zich in de acteerschool Parallax in Brussel en studeerde daarna 2 jaar aan de Flanders Acting Studio. In 2010 haalde hij een contract binnen met een talentenbureau in Los Angeles en sindsdien pendelt Fouad tussen Vilvoorde en Los Angeles, waar hij nu al verschillende jaren woont. Hij greep zijn eerste grote rol in 2013 in de serie ‘NCIS: Los Angeles’ met LL Cool J.

Sindsdien zit Fouads carrière in stroomversnelling. Na meerdere onafhankelijke films stond hij het jaar daarop op de shortlist voor een rol in de film ‘American Sniper’ van Clint Eastwood en ‘Killing Jesus’ geproduceerd door Ridley Scott. In 2016 scoorde hij een gastrol in de spin-off serie ‘Criminal Minds: Beyond Borders’ met Gary Sinise.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise