Nnof krijgt minister-president over de vloer

Het circulair dienstenbedrijf Nearly New Office Facilities, kortweg Nnof, in Vilvoorde heeft eind vorige week het bezoek gekregen van minister-president Geert Bourgeois (N-VA). Nnof ontwierp onlangs de regeringstafel.

Nearly New Office Facilities is een lokale producent van duurzaam kantoormeubilair. De meubels worden in het atelier ontwikkeld en geproduceerd op basis van bestaande grondstoffen die door de klant aangeleverd worden. De oplossingen zijn goed voor het milieu, budgetvriendelijk, innovatief en flexibel.

Het Vilvoordse bedrijf ontwierp en installeerde vorig jaar de nieuwe Vlaamse regeringstafel. De Vlaamse regering zet namelijk in op duurzaamheid van gebouwen en materialen en ging daarom aankloppen bij Nnof. Minister-president Geert Bourgeois bracht daarom een bezoek aan het bedrijf. Voor hij een rondleiding kreeg, zat hij rond de tafel met enkele ceo’s. Tijdens het gesprek werden kansen en drempels voor een circulaire economie besproken.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise