Woonwagenbewoners vertrokken

 

De groep woonwagenbewoners die op 24 mei onverwacht neerstreek op het voetbalveld van KS Tange aan de Sint-Annalaan in Koningslo zijn vertrokken.

De woonwagenbewoners zijn afkomstig uit Bretagne en zakten naar ons land af om steun te geven aan een zwaar verbrande collega die momenteel verpleegd wordt in het brandwondencentrum van Neder-Over-Heembeek. Bij aankomst in Vilvoorde werd een aantal afspraken gemaakt met het stadsbestuur en de voetbalclub in ruil waarvoor ze tot 10 juni mochten blijven. Zo moesten ze onder meer 3.000 euro standgeld betalen aan de voetbalclub.

Volgens de politie is het verblijf van de groep op het voetbalveld zonder het minste probleem verlopen. “Ze hebben het veld zeer netjes gehouden. We hebben geen klachten ontvangen.” Het is onduidelijk waar de groep naartoe is getrokken.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise