Grote Markt 'place to be' tijdens EK

Stad Vilvoorde en 8 horecazaken van de Grote Markt (Het 13e Gebod, De Met, ’t Klein Stadhuis, Luminor, GrOOte Markt, Koning van Spanje, Archy’s Syn en The Rush) zenden minimum 6 wedstrijddagen van het EK 2016 uit op groot scherm.

“De stad zorgt voor de overkoepelende organisatie en plaatsing van het scherm, de horecazaken zorgen voor de uitbating van drank- en eetstanden”, zegt schepen van Feestelijkheden Johan Serkeyn (Sp.a).

“De inkomsten zullen daarna onder de deelnemers verdeeld worden. Met deze unieke samenwerking willen de horecazaken en stad Vilvoorde tonen dat de Grote Markt de “place to be” is om het EK 2016 te beleven.”

Het scherm zal in tegenstelling tot het vorige WK niet voor het stadhuis staan maar ter hoogte van de Bergstraat. De Grote Markt zal telkens een drietal uur op voorhand parkeervrij gemaakt worden.

Volgende matchen worden uitgezonden: 13 juni: België-Italië, vanaf 20 uur; 18 juni: België-Ierland vanaf 14 uur; 22 juni: Zweden-België, vanaf 20 uur. Ook Alle volgende wedstrijden van de Belgen afhankelijk van hun prestaties.

Verder ook op de eerste halve finale op zes juli vanaf 20 uur, de tweede halve finale op 7 juli en op 10 juli de finale vanaf 20 uur.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise