Scholen in Vilvoorde dinsdag ook dicht

De Lokale Integrale Veiligheidscel (LIVC) van Vilvoorde heeft deze namiddag, in afwachting van nieuwe veiligheidsmaatregelen van het crisiscentrum van Binnenlandse Zaken, beslist een aantal veiligheidsmaatregelen aan te houden.

Alle scholen in Vilvoorde blijven dinsdag 24 november gesloten. Er wordt geen voor- en naschoolse opvang voorzien. De maatregel geldt ook voor alle centra voor volwassenen- en deeltijds onderwijs, zo meldt de stad Vilvoorde in een persbericht.

Aangezien het openhouden van de scholen veel meer politiecapaciteit vergt dan het sluiten van scholen, heeft de LIVC beslist dat alle Vilvoordse scholen morgen gesloten blijven.

Grote evenementen die veel publiek aantrekken, worden stuk per stuk geëvalueerd. Kleinere evenementen kunnen gewoon doorgaan. Om praktische redenen en om de marktkramers snel tegemoet te kunnen komen, is beslist de woensdagmarkt niet te laten doorgaan.

De meest recente informatie is beschikbaar op de website van stad Vilvoorde.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise