Christel brengt ‘soep en bokes’ met de fiets

Christel Beutels heeft haar loopbaan een heel nieuwe wending gegeven. Voortaan brengt ze met een knalrode bakfiets dagverse soep naar de Vilvoordenaars thuis of op hun werk. En dat onder de naam ‘Soep en Bokes’ want de klanten krijgen er ook een stuk ambachtelijk brood bij.

‘Na mijn loopbaanonderbreking begon ik na te denken over wat ik echt wou in mijn leven’, vertelt Christel.

‘Ik moest terug aan het werk maar ik wou iets anders doen, maar wat. Het moest iets zijn waar ik al men creativiteit in kwijt kon en ook tijd had voor men gezin. Het werd uiteindelijk een combinatie van mijn passies: koken, gezondheid en fietsen.’

‘Sinds kort breng ik terug wat nostalgie in Vilvoorde. Mensen zullen het gerinkel van de soepbel op straat wel al gehoord hebben. Wij streven er naar om zo veel mogelijk onze producten bij de lokale groenteboer aan te kopen, daarom zijn onze soepen seizoensgebonden.’

‘Op die wijze belasten we het milieu zo weinig mogelijk omdat de producten niet ingevoerd moeten worden.’

www.soepenbokes.be

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise