Sint-Angela Ternat verkoopt chocolade voor waterciterne in Congo

De leerlingen van het tweede moderne van Sint-Angela in Ternat zijn gestart met hun jaarlijkse chocoladeverkoop waarvan de winst integraal gaat naar de bouw van een waterciterne aan de school in Lakulanza (Congo).

Chocolaterie Bonaparte uit Maaseik maakt bijna 9.000 repen chocolade, verkrijgbaar in zes smaken: puur, melk, wit met crispie, praliné, nootjes en een smaak die de leerlingen mochten kiezen: oreo. Op de wikkels en de T-shirts zijn vijf ideetjes terug te vinden van leerlingen.

De slogans komen van Ide Dierickx en Lauren Sirica. De drie tekeningen werden gemaakt door Niels Vander Straeten, Marie Wuyts en Lisl Piens.

Christa Roesems, oud-medewerker op het secretariaat van de school en leerkracht Nathalie Bulté vertrekken tijdens het krokusverlof voor een week naar Congo om ter plaatse het waterproject op te volgen.

chocolade Sint-Angela