FOTO'S: Rozenstraat is Superspeelstraat

De Ternatse jeugddienst organiseerde afgelopen zomervakantie opnieuw een wedstrijd ‘Superspeelstraat’. Deelnemende speelstraten waren de Klimopstraat, Massestraat, Neerveldlaan, Notestraat, Rozenstraat, Tarwehof en Vlierlaan/Meidoornlaan. Via Facebook lanceerde de jeugddienst om de twee weken een uitdaging voor de speelstraten. Wie tegen het einde van deze twee weken een foto- of filmverslag postte op de facebookpagina, stond weer een stapje dichter bij de titel van ‘Superspeelstraat’.

Op zondag 1 september reikte burgemeester Ronald Parys en jeugdschepen Kathleen Platteau de titel ‘Superspeelstraat 2013’ uit aan de Rozenstraat (Sint-Katherina-Lombeek), in het bijzijn van alle bewoners van deze straat. Dat ging gepaard met de onthulling van nieuwe straatnaamborden, met de vermelding ‘Rozenstraat, Superspeelstraat 2013’. Het gemeentebestuur trakteerde de jongste bewoners van de straat ook op een speelse verrassing.