Monique en Luc zijn slimste Leeuwenaars

Luc Debraekeleer bij de mannen en Monique De Cat bij de vrouwen wonnen zaterdag de gemeentelijke voorronde van Sint-Pieters-Leeuw om een nieuw slimste quizduo te vinden, in de aanloop naar de tv-quiz De Slimste Gemeente van Vlaanderen, die begin 2014 opnieuw wordt uitgezonden op Vier.

Elf kandidaten, zes mannen en vijf vrouwen, namen deel aan deze gemeentelijke quiz met zeven vragenronden en twee fotoronden. Luc en Monique mogen Sint-Pieters-Leeuw vertegenwoordigen tijdens de grote preselectie.

De gemeenten die als beste uit die preselectie komen, gaan door naar de opnames van het tv-programma op Vier. Tijdens de opnames krijgen de ploegen versterking van hun burgemeester om de eer van hun gemeente te verdedigen.

quiz_slimste_gemeente sint-pieters-leeuw