Krav Maga Academy opent in Roosdaal

In de gemeenteschool Triangel in Pamel opende zondag de Krav Maga School/Academy van Roosdaal.

Krav Maga is praktische en realistische zelfverdediging en zeer effectief in een man tot man gevecht. Het is gebaseerd op natuurlijke reflexen en is snel aan te leren, zonder ingewikkelde bewegingen, maar met bruikbare, efficiënte en simpele technieken om je tegenstander snel op andere gedachten te brengen.

Het Krav Maga Academy team geeft ook privé lessen zelfverdediging aan individuele personen en aan groepen vanaf tien personen.

Ook instellingen zoals scholen, hospitalen, verenigingen, firma’s, clubs en dergelijke kunnen beroep doen op de ervaring en kennis om eventuele zelfverdedigingslessen in hun agenda of planning op te nemen.

Er wordt in beide landstalen les gegeven. De eerste twee lessen zijn gratis. 

Voor alle info: Instructor René Debecker, 0473-49.73.83.

www.kravmagabrussels.be

Foto’s: Jacky Delcour