Onze beste wensen voor 2024

Welkom in het nieuwe jaar namens alle medewerkers van Goeiedag.

Aan het begin van dit nieuwe jaar willen we al onze lezers en adverteerders een succesvol en gezond 2024 toewensen. Goeiedag is door de jaren heen uitgegroeid tot een betrouwbaar merk als het gaat over lokale berichtgeving. Goeiedag is vandaag actief als huis aan huis uitgever van kwaliteitsmagazines, 24/24 nieuwssite en DAB+ en FM radio. Opvallend is de sterke groei van onze nieuwssite die het afgelopen jaar meer dan 1 miljoen clicks behaalde.

2024 wordt het jaar dat in het teken staat van de verkiezingen. Zowel nationaal als regionaal. Goeiedag zal uiteraard alle nieuws in de aanloop van de verkiezingen opvolgen. Ook zullen we opnieuw een aantal verkiezingspeilingen uitvoeren welke in het verleden steeds zeer betrouwbaar en meer dan richtinggevend zijn gebleken. Maar ook alle andere nieuws onder de kerktoren van jouw gemeente zal al onze aandacht krijgen in 2024.

Het volledige Goeiedag team

Topartikels bij Goeiedag.be