Vertigo Eventhall wordt een echte après ski hut

Vertigo Eventhall, in het hart van Merchtem, ondergaat weldra een spectaculaire transformatie. Van vrijdag 19 januari tot en met zaterdag 10 februari 2024 wordt de locatie omgetoverd tot een levendige après ski hut of de JostiHutte. Het knalt open op vrijdag 19 januari om 20 uur.

Joost Robberechts, bekend als DJ Joost van Dibango en Zebedeüs New Wave, bundelt zijn krachten met Kevin Coppens, bekend als DJ Kevin Palmers van onder meer Pop-Up Zanzibar, Q-music en Baradouz. Samen brengen ze vier opeenvolgende weekends lang de beste artiesten en de meest opwindende sfeer naar Merchtem.

Een indrukwekkende line-up van artiesten staat op het programma met namen zoals Yves Segers, DJ Frank, Filip D’Haeze, Dimitri Wouters, Steve Tielens, Feest DJ Lucki Luc, Die Dumonts, Knightriders, DJ Joost, Kevin Palmers en vele anderen. 

De bezoekers kunnen zich al verlekkeren op een onvergetelijke ervaring vol muzikale hoogtepunten, dans en plezier, dit alles gehuld in de typische sfeer van de bergen. De après ski hut in Vertigo biedt een scala aan heerlijke lekkernijen. Er zal voor elk wat wils zijn zoals jägerbombs, après-ski burgers met o.a. beenham en zuurkool, jenevertjes, halve liters en nog veel meer! Dit alles wordt gepresenteerd in een ambiance die je doet wegdromen naar die gezellige berghutten in de Alpen. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk