Kaatsers organiseren groot dartstoernooi tijdens Brussegemkermis

Darts is hot, de kijkcijfers op televisie scheren hoge toppen, toernooien scoren goed en waarschijnlijk willen velen topper Dimitri Van den Bergh wel achterna. Wie dat laatste wil proberen kan terecht op de Brussegem Masters op zondag 28 mei. Tijdens de kermis richt kaatsclub Herleving Brussegem in de Gemeentelijke Feestzaal aan Drinkeling een groots dartsevent in. Clubvoorzitter Johan Stevens en Kristof Annaert zijn de drijvende krachten achter het initiatief, dat nu al aan derde editie toe is.

“We hopen op meer dan honderd deelnemers en daaruit zal niet alleen de dartskampioen van Brussegem komen maar ook een algemene kampioen want iedereen uit het omliggende mag inschrijven,” aldus Johan Stevens. “Er wordt vanaf 13 uur op een groot aantal borden gegooid en ook al de mensen die er uit gaan in de kwalificaties spelen onderling nog een competitie. Iedereen is verzekerd van vier wedstrijden.

Deelnemen kost 16 euro, maar daarin zit ook een drankbonnetje en een aandenken. Ik zou zeggen, kom met vrienden of buren en maak ondereen eens definitief uit wie nu wel de sterkste is! En niet te vergeten, Herleving organiseert dit in samenwerking met Jens Jacobs en Jelrik Van Den Broeck van de Vape/dart Kamer Merchtem.”

Inschrijven kan enkel online via de QR-code op de foto hieronder. (eb)

Topartikels bij Goeiedag.be