FC Cristal Boys zoekt doelmannen

Momenteel is men overal op zoek naar werkkrachten, van de horeca tot de bouw maar ook in de sport zijn er vacatures. Jeugdtrainer in het voetbal staat al bijna bij de knelpuntberoepen maar sommige clubs in het amateurvoetbal op zaterdagnamiddag geraken ook in spelersnood.

Bij FC Cristal Boys blijft men echter met drie ploegen actief in de KAVVV maar de club is wel nog op zoek naar drie keepers voor het komende seizoen!

Drie van de vijf doelmannen hingen immers hun handschoenen aan de deklat. Wat zijn de vereisten voor deze functie? Naast teamspirit is een beetje ervaring in “ballen pakken” toch wel een pluspunt. Ook aanwezig zijn bij de derde time wordt als een belangrijke eigenschap ervaren.

Maaltijdcheques zijn er niet maar er zijn uiteraard andere voordelen zoals een mooi veld, propere kleedkamers en een vlot bereikbare kantine. Na de match is er het welverdiende drankbonnetje(s), gevolgd door de onderdompeling in de geweldige Cristalsfeer. Afzonderingen gebeuren in het ambiance-clublokaal bij Den Bizon.

Interesse in een plaatsje onder de lat of graag komen meesjotten? Neem contact op met Simon Van Den Broeck (0486/35.21.59) of spring eens binnen in het clublokaal. (eb)

Topartikels bij Goeiedag.be