Werknemers bedrijvenzone Cargovil doen mee aan Lenteschoonmaak

Vzw Cargovil Plus draagt haar steentje bij aan de ‘Lenteschoonmaak’. In samenwerking met intercommunale Incovo, Vilvoorde, Grimbergen en Zemst werd nog eens extra ingezet op de maandelijkse zwerfvuilopruimactie in de door sluikstorters geteisterde bedrijvenzone.

Twee jaar geleden startte vzw Cargovil Plus in dialoog met de lokale overheden en de bedrijvencoach van ‘Mooimakers’ het initiatief om het bedrijventerrein zwerfvuil- en sluikstortvrij te maken en te houden. Onder het motto ‘Niemand schuldig, iedereen verantwoordelijk’ roepen zij iedereen op om zijn of haar steentje bij te dragen.

Deelname aan de ‘Lenteschoonmaak’ maakt deel uit van dit gezamenlijk project. Vzw Cargovil Plus riep de werkgevers en werknemers van de bedrijven dan ook nog eens extra op op om tijdens de lunchpauze naar buiten te komen en voor eigen deur, en ook wat verder in de straat zwerfvuil te ruimen. De bedrijven werden voorzien van materiaal zoals handschoenen, grijpers, fluo hesjes en rest- en PMD-vuilniszakken.

Onder meer de Woluwelaan, Monnetlaan, Havendoklaan, Erasmuslaan, Mechelsesteenweg, Westvaartdijk en Hoge Buizen werden onder handen genomen door een 50-tal werknemers.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise