Eigen website voor August De Boeck

Onze Merchtemse componist meester August De Boeck heeft nu zijn eigen website. Die website bevat een schat aan informatie en wil de bekendheid van onze meester ook uitdragen via elektronische middelen. Wie de website bezoekt, merkt meteen dat er heel veel werk is in gestropt.

De website bevat o.m. een uitgebreide biografie van de hand van Frank Teirlinck, een onderdeel ‘partituren’ met 51 PDF’s van partituren en verschillende audiofragmenten, een fotogalerij en een afdeling met activiteiten (uitvoeringen van het werk van August De Boeck) en nieuws.

Op de website ook de gegevens van het August De Boeckmuseum op de Reedijk. De website is er niet alleen voor de echte muziekliefhebber. Alle Merchtemnaren (en wie Merchtem een goed hart toedraagt) kunnen er terecht: www.augustdeboeck.be

Topartikels bij Goeiedag.be