MVT brengt cabaret

Het Merchtems Volks Toneel (MVT) stond al een hele tijd te popelen om weer aan de slag gegaan. Als u dit artikel leest zijn zij stevig aan het repeteren voor een cabaretvoorstelling met vertrouwde en nieuwe gezichten en … live muziek.

Het MVT draait zijn hand niet om voor een onverwachte repertoiremelding. Vaak zijn het stukken geschreven door eigen mensen. Dat is ook deze keer het geval. Benny De Ridder schreef de tekst, Griet Sterckx voert de regie. Het resultaat: een cabareteske voorstelling met grappen en grollen maar zeker ook met een politieke insteek. Traditiegetrouw staan ook een paar Merchtemse politiekers op de scène naast vertrouwde maar vooral ook nieuwe, frisse gezichten. En een mysterie guest.

Verder is er nog een nieuwigheid: MVT wijkt voor de drie voorstellingen uit naar Peizegem. Er wordt gespeeld in ‘de Libanon’, de zaal van Ons Parochiehuis. Voorstellingen op 12, 13 en november. Men zegge het voort.

Reservaties via : merchtemsvolkstheater@gmail.com

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk