Resultaten verkeersactie TARL. 51 verkeersinbreuken vastgesteld en 25 Covid inbreuken.

Vorige zaterdag heeft de politiezone TARL (Ternat-Affligem-Roosdaal-Liedekerke) een nieuwe verkeersactie gehouden. Dit gebeurde ter hoogte van e Assesteenweg in Ternat en de Affligemstraat in Liedekerke.

26 bestuurders liepen tegen de lamp voor GSM-gebruik achter het stuur. 9 bestuurders werden geverbaliseerd voor het niet dragen van de gordel.

Verder werden er 2 inbreuken vastgesteld met betrekking tot het foutief parkeren. 3 bestuurders bleken niet te beschikken over een conform kenteken voor hun aanhangwagen.

Een bestuurder werd geverbaliseerd voor het niet gebruiken van een kinderzitje.

Tot slot werden er diverse inbreuken vastgesteld met betrekking tot het rijbewijs (1x), het keuringsbewijs (3x), inschrijvingsbewijs (2x), verzekeringsbewijs (1x), gelijkvormigheidsattest (1x) en kentekenplaat (1x), geen voorrang verlenene(1x). Op vraag van de overheden werd ook de handhaving op de covid maatrelgelen opnieuw opgedreven. Vorige week werden 25 nieuwe inbreuken vastgesteld in de zone TARL.

Topartikels bij Goeiedag.be